ΤΖΟΚΕΡ Online: Πως παίζεται στο ίντερνετ

Το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1997 και αμέσως κατάφερε να ελκύσει χιλιάδες ακολούθους. Όμως το μεγάλο «μπαμ» έγινε το 2009 όπου το τζόκερ άλλαξε εμφάνιση με στόχο να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Ο κύριος λόγος που ο κόσμος «μισεί να αγαπάει» το εν λόγω παιχνίδι δεν είναι άλλος από το τεράστια τζακποτ* που συγκεντρόνωνται όσο περνάνε κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή. Με αυτά και αυτά φτάνουμε στο 2019 όπου όλα αλλάζουν αφού οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν δελτία τζόκερ από την άνεση του σπιτιού τους.

Πως κάνω εγγραφή στο Τζόκερ Online

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να μπορείς να δημιουργήσεις διαδικτυακά το δελτίο σου είναι το να έχεις λογαριασμό στην σελίδα του ΟΠΑΠ. Ευτυχώς για σένα, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή αφού αν έχεις ήδη λογαριασμό στο pamestoixima.gr θα μπορείς να συνδεθείς και στην πλατφόρμα του τζόκερ online χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία. Αν τώρα δεν έχετε εγγραφεί σε καμία από τις δύο πλατφόρμες τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Πατήστε στο πράσινο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας
 • Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία
 • Πατήστε το «Δημιουργία Λογαριασμού»

Αυτό ήταν, πλέον μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και να δημιουργήσετε όσα δελτία θέλετε.

Πως παίζεται το Τζόκερ

Το Τζόκερ δεν είναι παρά ακόμα μία παραλλαγή της κλασσικής λοταρίας. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης καλείται να συμπληρώσει σωστά, να μαντέψει δηλαδή, ένα σύνολο αριθμών. Υπάρχουν όμως δύο πεδία με νούμερα. Στο πρώτο πρέπει να συμπληρωθούν 5 αριθμοί από το 1 έως το 45 ενώ στο δεύτερο πεδίο πρέπει να προβλέψουμε μόνο ένα νούμερο από το 1 έως το 20, το λεγόμενο Τζόκερ.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά όσο το δυνατόν περισσότερο νούμερα γίνεται συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τζόκερ. Παρόλα αυτά, χρηματικά έπαθλα λαμβάνουν ακόμα και όσοι μάντεψαν κάποιους μόνο αριθμούς αλλά όχι και τους 6 (5+1). Συνολικά υπάρχουν 8 κατηγορίες.

Σωστές προβλέψεις Κέρδος (ανά επιτυχία)
1+1 1,50€
2+1 2€
3 2€
3+1 50€
4 50€
4+1 2,500€
5 Ανάλογο των συγκεντρωμένων στηλών
5+1 Ανάλογο των συγκεντρωμένων στηλών

 

Τα κέρδη στις πρώτες δύο κατηγορίες εξαρτώνται από το σύνολο συγκεντρωμένων στηλών και απονέμονται αναλόγως στους νικητές. Βέβαια αν το Τζόκερ μοιράζει 10 εκατ. ευρώ και υπάρχουν δύο νικητές που μάντεψαν σωστά τότε θα πάρουν από 5 εκατ. ο καθένας. Αν δεν υπάρχει νικητής σε κάποια από τις δύο κατηγορίες, τότε το αντίστοιχο ποσό προστίθεται στο ποσό της επόμενης κλήρωσης και ούτω καθεξής. Αυτό ονομάζεται και Τζακ Ποτ. Η κάθε στήλη, δηλαδή ο κάθε πιθανός συνδυασμός κοστίζει 0,50€.

Συστήματα Τζόκερ

Κάθε φορά που συμπληρώνετε ένα δελτίο θα παρατηρήσετε ότι μόλις επιλέξετε περισσότερους από τους ελάχιστους αριθμούς το κόστος αυτομάτως θα αυξηθεί. Αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργούνται περισσότεροι πιθανοί συνδυασμοί 5+1 αριθμών. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν κάποια έτοιμα συστήματα που μπορείτε να διαλέξετε αντί να παίζετε «χειροκίνητα» πολλά διαφορετικά δελτία. Συνολικά υπάρχουν 10 συστήματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα υπόδειγμα απλού δελτίου 5+1 χωρίς επιλεγμένο σύστημα.

Βέβαια, καλό θα ήταν να ρίξουμε και μια ματιά στο πως λειτουργεί κάθε σύστημα. Συνοπτικά τα 10 συστήματα είναι ως έχει:

Σύστημα 45Επιλέγετε 7 αριθμούς, δημιουργούνται 5 στήλες

Σύστημα 35Επιλέγετε 8 αριθμούς, δημιουργούνται 6 στήλες

Σύστημα 34Επιλέγετε 9 αριθμούς, δημιουργούνται 9 στήλες

Σύστημα 25Επιλέγετε 9 αριθμούς, δημιουργούνται 30 στήλες

Σύστημα 24Επιλέγετε 10 αριθμούς, δημιουργούνται 14 στήλες

Σύστημα 23Επιλέγετε 10 αριθμούς, δημιουργούνται 51 στήλες

Σύστημα 15: Επιλέγετε 11 αριθμούς, δημιουργούνται 22 στήλες

Σύστημα 14Επιλέγετε 12 αριθμούς, δημιουργούνται 38 στήλες

Σύστημα 13Επιλέγετε 13 αριθμούς, δημιουργούνται 54 στήλες

Σύστημα 12Επιλέγετε 15 αριθμούς, δημιουργούνται 118 στήλες

Συνιστούμε να κρατήσετε αυτή τη σελίδα ως σελιδοδείκτη για να μπορείτε να ανατρέξετε πίσω στις φωτογραφίες για οποιαδήποτε απορία. Προτού προχωρήσουμε, θα μοιραστούμε μαζί σας και ένα μικρό πίνακα που θα αναφέρει τα παρακάτω:

 • Κωδικός συστήματος: Ο κωδικός που αναγράφεται στο κάτω μέρος του δελτίου
 • Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που θα πρέπει να σημειωθούν πάνω στο δελτίο
 • Πλήθος στηλών: Το πλήθος στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα
 • Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Η πιθανότητα να πίασετε 5άρι (αν οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα στους επιλεγμένους)
 • Ποσοστό 2ης κατηγορίας: Πόσα 4άρια έχετε πιάσει αν οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα στους επιλεγμένους αλλά χωρίς επιτυχία στην κατηγορία 5άρια.

Άρα, αν θέλετε να παίξετε με κάποιο σύστημα την μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε 5 νούμερα θα την έχετε στα συστήματα 45 και 25 με 23.81%. Προτείνουμε το σύστημα 45 όπου με ένα νούμερο τζόκερ το δελτίο θα κοστίζει μόνο 2,5€ ενώ με το σύστημα 25 θα κοστίζει 15€. Βέβαια, έχετε και λιγότερες εγγυημένες 4άδες οπότε παίξτε με δικό σας ρίσκο. Στα δεξιά του πίνακα μπορείτε να δείτε και το σύνολο των στηλών που θα δημιουργούνταν αν διαλέγατε το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Τζόκερ app

Μέσω της επίσημης εφαρμογής του ΟΠΑΠ για κινητά και τάμπλετ, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δελτία Τζόκερ όπου και αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε όλα τα λογισμικά οπότε δουλεύει σε όλες τις συσκευές. Τα πλεονεκτήματα του να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή είναι:

 • Εύκολη πρόσβαση, μπορείτε να παίξετε όπου και αν είστε
 • Η διαδικασία συμπλήρωσης δελτίου είναι πανεύκολη
 • Το κερδισμένο ποσό πιστώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό σας
 • Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα κληρώσεων Τζόκερ και όχι μόνο
 • Διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας με απόλυτη ασφάλεια.
×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

1000 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ