Το NetBet Casino ενώνει τις δυνάμεις του με την BF Games

Η NetBet ήρθε σε συμφωνία με την BF Games και παρουσιάζει τα αδειοδοτημένα παιχνίδια της στο ελληνικό κοινό. Εδώ, στη NetΒet προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς θα βοηθήσει προς μια τέτοια κατεύθυνση.

Η BF Games είναι μια σχετικά καινούργια, αλλά άκρως εξελισσόμενη εταιρεία (ιδρύθηκε μόλις το 2013). Η αφοσίωσή της στο να παρέχει στους πελάτες της τις καλύτερες υπηρεσίες έχει ήδη αναγνωριστεί: η BF Games είναι υποψήφια για τα AffPapa iGaming Awards 2023, μόλις 10 χρόνια μετά την ίδρυσή της.

cta_box_bg
Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Στη NetBet κατανοούμε το μέγεθος της BF Games και τον σκοπό που είναι προσηλωμένη και που υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποστολή μας στη NetBet είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγηθούν με υπεύθυνο τρόπο, νόμιμα και με ασφάλεια. Η συνεργασία με την BF Games αποσκοπεί σε ακριβώς αυτό τον στόχο: περισσότερη διασκέδαση για τους παίκτες μας σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.

Η Claudia Georgevici, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της NetBet Ελλάδας, δήλωσε: 

“Η ένωση των δυνάμεών μας με την BF Games μάς επιτρέπει να αναδείξουμε τη συνεχή δέσμευσή μας να παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή ψυχαγωγία στο iGaming. Η υποψηφιότητα για ένα τόσο σημαντικό βραβείο φέτος αποτελεί απόδειξη της ποιότητας της BF Games και ανυπομονούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους παίκτες μας στην Ελλάδα”. 

Οι παίκτες της NetBet μπορούν τώρα να εξερευνήσουν τους συναρπαστικούς νέους τίτλους της BF Games. 

 

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ