Ο Μεγάλος νικητής της Betsson και της Spotawheel!

Η Betsson σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Spotawheel, πραγματοποίησε έναν μοναδικό διαγωνισμό και έδωσε την ευκαιρία σε ένα τυχερό να κάνει δικό του ένα Renault Kadjar για έναν ολόκληρο χρόνο! 

Η Betsson συνάντησε τον νικητή της Betsson στα γραφεία της Spotawheel στην Παλλήνη, για να του παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου!

Ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού ήταν ενθουσιασμένος και δήλωσε στην κάμερα της Betsson πως: «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν το πιστεύω αυτό που γίνετε σήμερα. Μάλλον είμαι πολύ τυχερός. 

Πιστεύω πως ο πρώτος προορισμός μου θα είναι η Πελοπόννησος ή η Χαλκιδική, γιατί είναι αμαξάρα! Πάντως σίγουρα θα είναι κάπου μακριά για να το απολαύσουμε».  

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Betsson, Ανδρέας Νικολόπουλος δήλωσε ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Spotawheel για να παραδώσουμε το όχημα στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού της Betsson, οποίος κέρδισε ένα χρόνο δωρεάν leasing. 

Η Betsson είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Στην βάση της έχει τον πελάτη και την παροχή υψηλών υπηρεσιών και με βάση αυτά τα κριτήρια επιλέγουμε και τους συνεργάτες μας.  Ένας από αυτούς είναι και η Spotawheel, με την οποία συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχουμε σκοπό να επεκτείνουμε τις δράσεις μας μαζί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Spotawheel για την συνεργασία και μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ενέργειές μας». 

Τέλος η Brand Manager της Spotawheel Ελλάδας, Κατερίνα Πάσχου, δήλωσε πως: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Betsson, είναι μια μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό πλέον και στην Ελλάδα όπως και εμείς και έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας και κάναμε έναν ακόμη πελάτη πάρα πολύ χαρούμενο». 

Από την πλευρά μας ως Betsson θέλουμε να ευχηθούμε στο μεγάλο νικητή καλοτάξιδο και να κάνει όμορφα ταξίδια με την οικογένειά  του!

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ