Η Novibet και ο Κώστας Τσιμίκας δωρίζουν είδη ρουχισμού στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Novibet μέσω των δράσεων του προγράμματος Giant Heart έχει ως βασική προτεραιότητα να βελτιώσει έμπρακτα την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να υποστηρίξει όσους από αυτούς έρχονται αντιμέτωποι με έκτακτες ανάγκες.

Σε αυτό το πλαίσιο, με ενεργό αίσθημα ευθύνης ως προς την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, η Novibet και ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart Κώστας Τσιμίκας προχώρησαν στη δωρεά 1000 τεμαχίων ειδών χειμερινής ένδυσης για ενήλικες και παιδιά, από το brand «KT21» του κορυφαίου διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Τα ρούχα θα διανεμηθούν με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για να καλύψουν ανάγκες ένδυσης ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, ενώ η δράση αυτή γίνεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιούνται από τη Novibet στις πληγείσες περιοχές.

cta_box_bg
SUGAR προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet, δήλωσε: «Η Novibet, ως ενεργός εταιρικός πολίτης πιστεύει ότι η συνεισφορά στην κοινωνία πρέπει να γίνεται με πράξεις που στοχεύουν στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών. Με αυτό το σκεπτικό, και σε σύμπραξη με τον Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα, προχωρήσαμε σε μία πράξη ουσιαστικής προσφοράς στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Ελπίζουμε ότι η δωρεά μας αυτή σε είδη ένδυσης, θα προσφέρει μια μικρή ανακούφιση σε όσους συμπολίτες υπέστησαν τις τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart της Novibet Κώστας Τσιμίκας, δήλωσε : «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που σε συμμαχία με τη Novibet προχωρήσαμε σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας. Η συνεργασία μας στο πρόγραμμα Giant Heart, ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως η συγκεκριμένη, αναδεικνύει τη δύναμη που έχει η συλλογική δράση στην παροχή ουσιαστικής βοήθειας».

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τo Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Marilena Ralli

Communications Manager

[email protected]

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ