Η Betsson ξανά υπερήφανος χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει με την Betsson να είναι υπερήφανος χορηγός του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ταυτόχρονα να αποτελεί αρωγός στις προσπάθειες των οδηγών κορυφαίας διοργάνωσης. Αυτή μάλιστα θα είναι η επετειακή εκδοχή του αγώνα για τα 70 χρόνια παρουσίας του στη διεθνή αθλητική σκηνή!

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την εκκίνηση που θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν για την πρώτη τους «παράσταση» στην Πλατεία Νερού.

Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,48 χλμ., θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα 6.300 καθήμενων, αλλά και όλων των φίλων του σπορ που θα βρεθούν στον ειδικό χώρο των θεατών, με ελεύθερη είσοδο. Φυσικά η Betsson θα είναι παρούσα σε αυτό το μεγάλο γεγονός και θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές δράσης και πολλά δώρα σε όλο τον κόσμο.

Για ακόμα μία φορά την εικόνα της Ελλάδας θα την μεταδώσουν σε περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο. Τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν ανά ένα, ακριβώς όπως και στις 14 ειδικές διαδρομές που θα αποτελέσουν το πεδίο δράσης του αγώνα τις επόμενες τρεις ημέρες.

Για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Betsson θα είναι χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, τόνισε: 

«Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, άρα εμείς από τη μεριά μας θεωρήσαμε δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούμε και δίπλα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι εύκολα κατανοητό, πως η Betsson σαν κορυφαία στοιχηματική θα είναι αρωγός στην συγκεκριμένη προσπάθεια και στην χορηγία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης. 

Από την μεριά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, πρωτίστως στους οδηγούς αλλά και στην εκτελεστική επιτροπή με το αποτέλεσμα να μιλάει από μόνο του αναφορικά με το έργο της. Πιστεύω πως και ο φετινός αγώνας θα είναι αντάξιος όλων των προσδοκιών μας και περιμένουμε πως και πως να δούμε και πάλι τους οδηγούς σε δράση.

Ραντεβού λοιπόν στις 7 Σεπτεμβρίου στην Super Special Stage του Ράλλυ Ακρόπολις.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκκίνησή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έγινε μέσω του «Acropolis Rally Hall Of Fame powered by Betsson», τον πρωτότυπο διαγωνισμό του θεσμού που έτρεξε από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ψηφίσει τους κορυφαίους στην ιστορία του Ράλλυ, με 80 τυχερούς να κερδίζουν προσκλήσεις για την EKO Super Special Stage αλλά και συλλεκτικά δώρα.

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

1000 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ