Betsson και ΕΦΟΑ πορεύονται μαζί!

Η Betsson και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) μέσω κοινής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, ανακοίνωσαν ότι θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια έχοντας ως βασικό γνώμονα την προώθηση του τένις αλλά και του padel στην χώρα μας!

Η Betsson αναμένεται να προχωρήσει σε χορηγία προς Έλληνες αθλητές και να πραγματοποιήσει κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

H Betsson δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω του www.betsson.gr από τον Ιούνιο του 2021, κι από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της στην Ελλάδα, στηρίζει τον αθλητισμό και όλες τις ενέργειες που καλλιεργούν το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Μέσα από αυτή τη χορηγία έχει ως στόχο να κάνει ακόμα πιο γνωστό το άθλημα του τένις αλλά και του padel στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να στηρίξει την ΕΦΟΑ με όποιον τρόπο μπορεί στα μελλοντικά της σχέδια.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο κος Σπύρος Ζαννιάς, τόνισε: «Θεωρώ αυτή τη συνεργασία πάρα πολύ σημαντική για την Ομοσπονδία και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό. Ξεκινήσαμε αυτόν τον “αρραβώνα” κύριε Μαρίνο στο τέλος του Αυγούστου. Σήμερα στις 2 Φεβρουαρίου γίνεται “γάμος” για τα επόμενα χρόνια. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ευοδώνεται αυτή η προσπάθεια γιατί η Betsson είναι μία ξεχωριστή στοιχηματική εταιρεία. Και αυτό φαίνεται γιατί έχει το Betsson Foundation το οποίο στηρίζει κοινωνικούς σκοπούς γενικότερα και θα έλεγα, εντός εισαγωγικών, πως πρόκειται για μία “γλυκιά” εταιρεία στο χώρο των στοιχημάτων και ταυτόχρονα με μία πολύ μεγάλη κοινωνική παρουσία και ευαισθησία. Για εμάς από την μεριά μας, είναι κάποιες αξίες που τις θεωρούμε πολύ σημαντικές και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να παραμείνουν. Για αυτό βάλαμε μία ρήτρα στη σύμβαση που είναι προς υπογραφή η οποία λέει ότι τα ανταποδοτικά μας οφέλη θα πρέπει να ακολουθούν την κείμενη νομοθεσία όχι μόνο για σήμερα αλλά για όλα τα χρόνια που θα διαμορφώνεται αυτή η συνεργασία. 

Άρα μία στοιχηματική εταιρεία που δέχεται αυτόν τον όρο, βεβαιώνει όσα είπα πριν από λίγο. Με αυτά τα λίγα λόγια ευχαριστούμε σαν Ομοσπονδία για αυτή συνεργασία κύριε Μαρίνο και επειδή βλέπω πως δεν είστε μόνο σε ένα άθλημα, καθότι έχετε στραφεί και σε άλλα αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ, το πόλο και άλλα, με ευαισθησία ιδιαίτερη σε άλλους τομείς της ζωής μας. Για αυτό το λόγο από τη μεριά μας ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 

Θέλω επίσης να πω ότι με το ξεκίνημα της συνεργασίας, αυτό που μπήκε στο τραπέζι με τους συνεργάτες που έχω γνωρίσει, τη Λυδία, τον Ανδρέα, τέθηκαν θέματα που εμένα με ξάφνιασαν. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Τέθηκε ένα θέμα για να στηρίξουμε τα σωματεία του τένις που είναι πλημμυροπαθείς, δηλαδή αυτά της Θεσσαλίας ή να στηρίξουμε κάποιον αθλητή για να φτάσει και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόγραμμα που έχει κάνει και η Ολυμπιακή Επιτροπή και έχει εξουσιοδοτήσει έναν αθλητή και είναι γνωστό σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Ο Managing Director της Betsson, κος Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κύριε Ζαννιά. Όπως είπατε ο “αρραβώνας” κατέληξε σε “γάμο” και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σαν Betsson και σαν Betsson Group για αυτήν την συνεργασία. 

Και μου αρέσει πάρα πολύ ο όρος συνεργασία, καθώς αυτή δεν θα είναι απλώς μία χορηγία για τη δική μας εταιρεία προς την Ομοσπονδία. 

Ο λόγος είναι ότι ο σκοπός αυτής της συνεργασίας έχει να κάνει με τους αθλητές του τένις αλλά και του padel και πως θα μπορέσει η Betsson μέσα από τις δομές που ήδη έχει να βοηθήσει την Ομοσπονδία και τους αθλητές της να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για την πολύ όμορφη παρουσία σήμερα αλλά και για όλες τις ενέργειες που έχουμε προγραμματίσει και θα μπορούμε να αναπτύξουμε στο επόμενο στάδιο και αφορούν βεβαίως, όπως είπα και πριν, οτιδήποτε έχει να κάνει με τους αθλητές, οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση του αθλήματος του τένις και του padel αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό του υγιούς αθλητισμού».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ, o κος Δημήτρης Σταματιάδης υποστήριξε: «Η οικογένεια του ελληνικού τένις καλωσορίζει σήμερα μια μεγάλη συνεργασία. Η Betsson είναι κοντά στον ελληνικό αθλητισμό και είμαστε χαρούμενοι που πλέον θα είναι και κοντά στην Ομοσπονδία μας και στα αθλήματά της, τένις και padel, είμαστε σίγουροι πως θα είναι προς όφελος των αθλημάτων μας».

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

1000 🎁🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ