Η Παρασκευή Καρανάτσιου μιλάει στο Betsson Hub για τον αθλητισμό χωρίς όρια

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, το Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη έχει την τιμή να διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Τυφλών «’Ηφαιστος», την Ημερίδα με θέμα «Έχουν όρια τα όνειρα στον αθλητισμό;».

Το Betsson Hub, ένας χώρος φιλόξενος και προσβάσιμος για τα ΑμεΑ, υποδέχεται την Παρασκευή Καρανάτσιου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας αθλητριών με οπτική αναπηρία, η οποία μοιράζεται την ιστορία της και μας καλεί να δούμε τον αθλητισμό με διαφορετικό τρόπο. Μαζί της θα είναι η Ελευθερία Σκονδριάννη, guide runner και έτερο ήμισυ των επιτυχιών της.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκοπός της Ημερίδας στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη είναι να αναδείξει την προσπάθεια και κατ’ επέκταση αποτελεσματικότητα των αθλητών αυτών οι οποίοι με θυσίες μας αποδεικνύουν τη συνεισφορά τους στον αθλητισμό.

Ο Α.Σ.Τ Ηφαιστος, αποτελεί ένα αθλητικό σωματείο για άτομα με προβλήματα όρασης ή οποιαδήποτε άλλης μορφής αναπηρία, μέλος του οποίου μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί ανεξαρτήτως αναπηρίας όρασης, άνω των 18 ετών. Πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια, που προσπαθεί να δείξει πως ο αθλητισμός αποτελεί τη διέξοδο και την ευκαιρία να αναδείξει ο καθένας τα ξεχωριστά και θετικά του χαρακτηριστικά.

Η Betsson, μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, στα πλαίσια του οποίου λειτουργεί το Betsson Hub, παραμένει σταθερή στις αξίες της και δείχνει την αγάπη της για τον αθλητισμό, ενισχύοντας με τον τρόπο της τη δράση του σωματείου για την ενδυνάμωση ατόμων με αναπηρία.

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ