Εκλογές με κορυφαίες αποδόσεις και υψηλά lines από το Betshop!

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, την Κυριακή, 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα βρεθεί στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.

Όπως πάντα, η πολιτική παρουσιάζει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betshop μας προσφέρει μία από τις πλουσιότερες γκάμες επιλογών. Διακρίνεται για το πλήθος των αγορών και τις αποδόσεις που προσφέρει στα μέλη της.

Από τις κορυφαίες αγορές που μπορείς να βρεις στο Betshop για τις επερχόμενες εκλογές είναι η «Διαφορά Νίκης» ανάμεσα στα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις διεκδικούν την είσοδό τους στο κοινοβούλιο. Αυτή, μάλιστα, διακρίνεται γιατί δίνεται με τα υψηλότερα lines και στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στο Betshop προσφέρεται στις 4,58 ποσοστιαίες μονάδες σε απόδοση 2.10 υπέρ του κυβερνόντος κόμματος και 1.75 υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

ΝΔ (- 4,58%): 2.10 | ΣΥΡΙΖΑ (+ 4,58%): 1.75

Από κει και πέρα, είναι διαθέσιμες σε υψηλές αποδόσεις τόσο κλασικές αγορές όπως το πρώτο κόμμα και τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει το καθένα στις εκλογές, αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως το ποσοστό αποχής. Για εκείνους που είναι πιο απαιτητικοί στην αγορά του ποσοστού των κομμάτων, το Betshop τους δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουν σε συγκεκριμένο εύρος ποσοστού για υψηλότερα κέρδη!

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές που έχει λανσάρει το Betshop έχει να κάνει με το εύρος ποσοστού των τριών πρώτων κομμάτων, με τις αποδόσεις και τις τιμές να ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.

Πάνω από την εκάστοτε αγορά, θα δείτε μία ημερομηνία (π.χ. 10/5, η οποία σημαίνει την ημέρα κατά την οποία έλαβε χώρα η τελευταία τροποποίηση τόσο των ποσοστών όσο και των αλλαγών στις αποδόσεις).

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Νέα Δημοκρατία κινείται στο 31,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στο 25,5% ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εντοπίζεται στο 8,5%.

Σύμφωνα με αυτό αλλά πάντα με γνώμονα πως τα ποσοστά αλλάζουν συνεχώς όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα των εκλογών, θα μπορούσε να προβεί στην επιλογή του εύρους ποσοστού για το κάθε κόμμα ξεχωριστά.

Η κατηγορία που αναφέραμε παραπάνω δεν είναι η μοναδική που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Μία από αυτές, για παράδειγμα, είναι η διαφορά νίκης ανάμεσα σε δύο κόμματα καθώς και τα line που αφορούν τα ποσοστά της εκάστοτε παράταξης και ανανεώνονται επίσης καθημερινά.

Λόγω χάριν, στο Betshop εκτιμάται πως οι ποσοστιαίες μονάδες της Νέας Δημοκρατίας κυμαίνονται προς το παρόν στο 34.25%, με το ενδεχόμενο να το ξεπεράσει να προσφέρεται στο 1.80 και το αντίθετο σενάριο στο 2.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι |

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούργιες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ