Κίνο

Το ΚΙΝΟ αποτελεί ένα από τα πιο παλιά παιχνίδια τζόγου και η ιστορία το θέλει να ξεκινάει στην Κίνα πριν από περίπου 3000 χρόνια. Με το πέρασμα των ετών και την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας άλλαξε πολλές μορφές και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το 2006. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες απέκτησε ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό που παραμένει πιστό μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια και όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια, το ΚΙΝΟ έχει περάσει πλέον και στην online έκδοση του που είναι πραγματικά συναρπαστική!

Τα βασικά χαρακτηριστικά του online KINO

Το ΚΙΝΟ είναι ίσως το απλούστερο τυχερό παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί ποτέ και οι παίκτες χρειάζονται ελάχιστα λεπτά ώστε να μάθουν τους κανόνες του, κάτι που φυσικά ισχύει και για την online έκδοση του παιχνιδιού. Μεταξύ του επίγειου και του online KINO θα βρείτε αρκετές διαφορές αλλά και πολλές ομοιότητες.

Στη διαδικτυακή του έκδοση, συναντάμε τον κλασσικό πίνακα με τους αριθμούς από το 1 έως το 80, ενώ στους 20 ανέρχονται οι αριθμοί που κληρώνονται κάθε λίγα λεπτά. Σε ότι αφορά τώρα την ποσότητα των αριθμών που δύναται να επιλέξετε αυτό διαφέρει μεταξύ των εταιριών λογισμικού που προσφέρουν το παιχνίδι online.

Κάποιες εταιρίες δίνουν το περιθώριο να επιλέξετε από 1 έως και 15 αριθμούς, κάποιες άλλες από 2 έως 10, ενώ το περιθώριο αυτό μπορεί επίσης να κυμανθεί από 1 έως 12 αριθμούς ή ακόμη (σε πιο σπάνιες περιπτώσεις) μέχρι και 20 αριθμούς.

Αυτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει στο online KINO είναι οι αποδόσεις που είναι εκπληκτικά υψηλότερες από τις αντίστοιχες στην επίγεια έκδοση του παιχνιδιού. Ως φυσικό επακόλουθο και το υψηλό payout που ξεπερνάει το 90%.

Πως παίζεται το online KINO

Όπως προαναφέρθηκε, το ΚΙΝΟ αποτελεί ένα ιδιαίτερα απλό παιχνίδι για όλους. Στον πίνακα του ΚΙΝΟ λοιπόν, μαρκάρετε μέχρι και 15 αριθμούς (ανάλογα με το όριο που προσφέρει η κάθε παραλλαγή) που πιστεύετε ότι θα κληρωθούν. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν οι επιλογές αναίρεση και διαγραφή έτσι ώστε να μπορείτε να προβείτε σε τυχόν διορθώσεις. Στη συνέχεια τοποθετείτε το ποντάρισμα σας, το οποίο και αυξομειώνεται με τα κουμπιά + και -.

Επιλέγετε Παιχνίδι ή Κλήρωση και βλέπετε από την κληρωτίδα να βγαίνουν οι 20 τυχεροί αριθμοί. Τσεκάρετε πόσοι από τους αριθμούς που επιλέξατε κληρώθηκαν και στη συνέχεια ανατρέχετε στον πίνακα των αποδόσεων για να βρείτε τον πολλαπλασιαστή που αντιστοιχεί στους επιτυχημένους σας αριθμούς. Το μόνο που απομένει είναι να δείτε τα κέρδη σας να πιστώνονται στο λογαριασμό σας!

Πλεονεκτήματα και Online KINO δωρεάν

Η μετάβαση στην online έκδοση του ΚΙΝΟ έχει πολλά πλεονεκτήματα να προσφέρει στους παίκτες, τα βασικότερα των οποίων είναι τα εξής:
• Είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο
• Παίζετε από την άνεση του προσωπικού σας χώρου
• Εσείς καθορίζετε το πότε θα ξεκινήσει η κάθε κλήρωση
• Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες κέρδους λόγω της χαμηλότερης γκανιότας.

Πέρα από τα παραπάνω τέσσερα πλεονεκτήματα που σημειώσαμε, αξίζει να αναφερθεί πως έχετε τη δυνατότητα να παίξετε online KINO δωρεάν τόσο εδώ στην ιστοσελίδα μας, όσο και στα περισσότερα online καζίνο της ελληνικής αγοράς. Αυτή η επιλογή είναι ότι καλύτερο για όσους επιθυμούν να παίξουν δοκιμαστικά το αγαπημένο τους παιχνίδι και να κατανοήσουν πλήρως το πώς λειτουργεί αυτή η online έκδοση πριν τοποθετήσουν τα χρήματα τους.

Επιλέγοντας το online KINO δωρεάν, θα έχετε παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία να καταλάβετε πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο παιχνίδι καθώς η λειτουργία του βασίζεται στη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG), κάτι που καθιστά το παιχνίδι απόλυτα ασφαλές.